GTH

Česká zbrojovka Uherský Brod

Informace a jídelní lístky

Jídelní lístky

Jídelní lístek 24.2.-28.2.2020
Jídelní lístek 24.2.-28.2.2020 (chlazenky)
Jídelní lístek 02.3.-06.3.2020
Jídelní lístek 02.3.-06.3.2020 (chlazenky)

Jídelní lístek 09.3.-13.3.2020
Jídelní lístek 09.3.-13.3.2020 (chlazenky)

Důležité informace

Informace ke stravování
Ceník jídel


Elektronický objednávkový systém

Jídla prosím objednávejte zde


Otevírací doba hlavní jídelny

Pondělí - Pátek

(pouze pracovní dny)
09:45 - 13:00 výdej obědů


Otevírací doba kantýny

Pondělí - Pátek

(pouze pracovní dny)
05:30 - 14:00 provozní doba


Otevírací doba vedlejší jídleny (Pažbárna)

Pondělí - Pátek

(pouze pracovní dny)
09:45 - 12:00 výdej obědů

 

Provozní doba dalších stravovacích služeb

Automaty na jednoporcovou chlazenou stravu

non-stop

Meeting Room Service, VIP Service

na základě objednávky

 

Výroba vlastních, vždy čerstvých produktů

Vyrábíme pro Vás vždy čerstvé bagety, chlebíčky, obložené chleby a dezerty. O něco malého k zakousnutí nebo svačinu tak máte jednoduše postaráno :-) Přejeme Vám dobrou chuť!


Označování alergenů v pokrmech

Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) je naší povinností od uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech. Bylo stanoveno 14 hlavních potenciálních potravinových alergenů. Tyto alergeny budou číselně nebo slovně označeny u všech pokrmů.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na náš personál.

Přehled alergenů v českém jazyce k dispozici zde.
List of allergens available here.