Manažer/ka stravovacího provozu v Nemocnici

Pracovní náplň:

  • zodpovědnost za kvalitu poskytovaných služeb a výkonnost svěřeného provozu
  • denní kooperace s kuchyní, tvorba jídelních lístků ve spolupráci s dietní sestrou, zaškolování zaměstnanců, nutná schopnost zastoupit i jiné profese v provoze
  • řešení personálních záležitosti na provoze, příprava podkladů k nástupu/ukončení PP zaměstnanců
  • udržování pravidelného kontaktu s klientem
  • řešení podnětů nebo stížností klientů a strávníků
  • měsíční zpracování podkladů k uzávěrce
  • reporting výsledků střediska

Požadujeme:

  • SŠ vzdělání
  • praxi v řízení gastronomického provozu min. 2 roky, ideálně v oblasti závodního stravování
  • praxe z výroby jídel velkou výhodou
  • zodpovědnost za vedení zaměstnanců
  • odolnost vůči stresu, manažerské dovednosti
  • všestranost v rámci gastro profesí
  • pozitivní vztah k práci s počítačem
  • flexibilitu, samostatnost, příjemné vystupování
  • potravinářský průkaz

Nabízíme:

  • HPP
  • odpovídající mzdové ohodnocení
  • férové jednání a přístup, transparentní odměňování, jistotu pravidelné mzdy
  • možnost karierního postupu
  • zaměstnanecké benefity
  • zázemí velké, stabilní české společnosti

Pro více informací volejte tel: 703 190 056.


» zpět

Co je nového?

 

Otevření personální restaurace v Plzni

Od 1.srpna patří mezi naše klienty společnost JTEKT Automotive Czech Plzen s.r.o.

 

 

» více informací

» archiv novinek

 

BORCAD cz s.r.o.

Léto jsme zahájili novým provozem ve Fryčovicích.

 

 

» více informací

» archiv novinek

 

Tři nové restaurace v Brně

JB restaurant, AŽD Brno, Královopolská a.s.

 

 

» více informací

» archiv novinek